måndag 25 februari 2013

Vågar inte sova nu!


Jag har äntligen plockat upp Cirkeln av Bergmark-Elfgren/Strandberg. Eller, äntligen kanske är fel ord.  Jag har dragit mig för det, jag har ju alltid varit så SJUKT rädd för häxor! När jag var liten var mina föräldrar tvungna att gömma alla böcker med bilder av häxor i. Det är något med dem, jag vet inte exakt vad, som skrämmer slag på mig. Något med riktigt gamla, kloka och dessutom ONDA kvinnor, det kan liksom inte bli farligare. Nu kanske det finns snälla häxor i Cirkeln också, det vet jag inte för jag vågade inte läsa mer än ca 20 sidor. Sedan blev jag mörkrädd. På samma gång verkar den sjukt spännande, så jag står i valet och kvalet nu. Kanske är tricket att läsa den på dagtid och sedan ta något snällt, typ Bamse och hans vänner, innan jag ska sova... Suck ja, en del av mig blir aldrig äldre än sisådär 10 år. Lättskrämd och dan.


fredag 22 februari 2013

"Pojkarna" på bokrean!

Kolla, bara 55 spänn på adlibis! Och inte mycket dyrare i de andra bokhandlarnas rea. Men det finns inte jättemånga kvar, så hugg en medan tid är!

Till bokrean

tisdag 19 februari 2013

Teknikens (bl)under

Jag sitter här och tänker att jag skulle vilja kicka liv i min blogg igen. Vi får se om det blir så. Men en av sakerna jag ville göra var att koppla en kalender till bloggen, så att det syns här när jag har offentliga framträdanden, vad jag har för mig för tillfället, när nya boksläpp börjar närma sig, och sådant. Blogger är en Googletjänst och jag har en Googlekalender. jag uppgraderar till Google+ och tänker att det nog blir lättare då att synka kalendern med bloggen. Men inte! Det finns inte heller någon gadget för googlekalenderflöde på en blogger-blogg. Så himla dumt. Om någon vet hur man gör, får ni gärna tipsa. Annars blir det inget. Suck.